"...egy fotó, milliónyi emlék..."

Kedves Jegyespár!

Örülünk, hogy ránk találtatok, szeretnénk néhány mondatban bemutatni az esküvői fotózás szolgáltatásunkat, hogy még teljesebb képet kapjatok rólunk, és az első pár felmerülő kérdésre azonnali válasszal szolgáljunk. Szolgáltatási területünk elsősorban Békéscsaba, Békés megye és Budapest, de az ország bármely részére szívesen megyünk.

Számunkra az egyik legkedvesebb téma az esküvő, melynek minden pillanatában próbáljuk a meghittséget kézzel fogható emlékek formájába önteni. Kiemelten fontos számunkra megbízóink elégedettsége, ezért rugalmasan kezelünk minden kérést. Alkalomhoz illő öltözetben, diszkréten végezzük munkánkat, és mivel ez egy megismételhetetlen esemény, ezért megbízható, felső kategóriás fényképezőgépekkel, memóriakártyákkal, objektívekkel és kiegészítőkkel kezdünk hozzá a fotózásokhoz.

 

Előkészületek

Jelen lehetünk akár már az ébredésetektől kezdve, dokumentálva a készülődéseteket a fodrásznál, a sminkesnél, de nagyon hangulatos fotók készülhetnek a menyasszonyi ruha felvételét követően a fűző megkötésekor, a vőlegény nyakkendő kötéséről, a mandzsetta vagy az öv bebújtatásáról, de a cipő felvételét, parfüm fújását is megörökítjük. Mindeközben pedig néhány csendélet is elkészül a kiegészítőkről: parfüm, nyaklánc, fülbevaló, karóra. És persze nem maradhat el az sem, amikor a vőlegény elős

zör látja meg az átalakulás után élete nagy szerelmét, és egy könnycsepp végiggördül az arcán.

 

Kreatív esküvői fotózás

Sokan ezt a fotózást beállított fotózásnak is nevezik, mi azért nem használjuk ez a szót, mert szeretjük, ha természetesek a fotók, és ha a képeinken keresztül nem minket ismernek meg hanem Titeket, a szerelmeteket, és a pillanat meghittségét. Készülhetnek az esküvő napján is, de akár az esküvőt megelőző napokban is van lehetőség a fotózásra, ami sokkal több lehetőséget ad. Távolabbi, számotokra kedves helyszínre is elmehetünk, de akár naplementekor is készülhetnek csodás fotók. Lehetőség van úgynevezett Trash The Dress fotózásra is, ami extrém fotózás, egy szalon által kidobásra kerülő ruhát pár ezer forintért meg lehet venni, ezt mi összevizezzük, sározzuk, festékezzük, de akár szét is téphetjük, a lehetőség korlátlan. Képeink által igyekszünk minden esetben kifejezni kettőtök szerelmét és boldogságát, hogy amikor a gyermekeiteknek mutatjátok az esküvői fotóitokat, ők is egy olyan boldog kapcsolatra vágyjanak, mint a Tietek.

 

Kikérés

Házhoz megyünk! Először a vőlegényhez, hogy elbúcsúzzon a szüleitől, és elinduljon élete útján, majd a menyasszonyhoz, hogy kikérjük a szüleitől. Sajnos erre a hagyományra nem mindig van lehetőség, mert sokan nagy távolságban találják meg az igaz szerelmet, ilyenkor van, hogy csak egy álló fogadást tartanak, de mi annak is minden percét megörökítjük.

 

 

 

Esküvői szertartások

Polgári és egyházi szertartásaitokat akár ketten, két szemszögből is fotózhatjuk, hogy változatosabb képek készüljenek, miközben semmiről nem maradhatunk le: a pillanat meghittségéről, a gyűrűhúzásról, és csókról, közben pedig szüleitek boldogságáról, az arcukon végigcsorduló a könnycseppről, valamint a vendégeitekről is készítünk képeket, hogy arról is legyen emléketek, kik voltak jelen életetek egyik legfontosabb napján.

 

 

Lakodalom

Lakodalom, vagy csak egyszerű családi vacsora követi házasságkötéseteket, mi itt is jelen leszünk, hogy az első hitvesi táncotokat, az est vidám pillanatait, a menyasszonyi tortavágást is képekbe öntsük.

 

 

 

Az esküvő után

Amint kipihentük magunkat, hozzáfogunk a válogatáshoz, és az utómunkához, hogy mihamarabb kézhez kapjátok fényképeiteket. Minden fotót egyenként nézünk át, és adjusztálunk. Javítjuk az esetleges színhibákat, a kiigazítjuk a fényerőt, a kreatív fotózás képeit pedig még tovább csinosítjuk, a bőrhibákat és a zavaró részeket is eltávolítjuk, egyes képeket pedig különböző effektekkel látunk el. Az elkészült képeket lemezre írjuk, vagy pendrive-on adjuk át, igény esetén pedig egyedi szerkesztésű, laborált, valódi fényérzékeny papír alapú minőségi fotókönyvet készítünk.

 

Esküvői fotókönyv

Esküvői fotókönyvEsküvői fotókönyvIgény esetén, egyedi szerkesztésű fotókönyvet is készítünk. Ez a könyv nem nyomtatással, hanem hagyományos fotó eljárással, fényérzékeny, magas minőségű Fujifilm papírra, levilágított fotókból készül. Az elkészült lapokat háttal egymáshoz ragasztva, egy 180 fokban, síkban nyíló könyvet kapunk, ahol nincs törés a gerincnél, így a dupla oldalon akár hatalmas: 30×40 cm méretű fotó is elhelyezhető. A borító is teljes egészében saját szerkesztésű, így már a könyv kinyitása előtt is a Ti képeitekben gyönyörködhetnek. Az elérhető méretek összecsukott állapotban: 20 x 30 cm és 15 x 21 cm, a lapok száma minimum 5 és maximum 13 lehet, az oldalak száma értelemszerűen ennek a duplája. További részletekért kérjük tekintsétek meg FOTÓKÖNYV aloldalunkat!

 

A szolgáltatás ára

Mivel nincs két egyforma esküvő, ezért nem lehet hasra ütve árat mondani. Ha referencia képeink, és bemutatkozásunk elnyerte tetszéseteket akkor pontos ár meghatározásához kérjük töltsétek ki az esküvői ajánlatkérő ürlapunkat, mi pedig igyekszünk lehető leghamarabb válaszolni rá.