"...egy fotó, milliónyi emlék..."

Köszöntünk az oldalunkon!

A digiARTfoto.hu két barát együttműködésével 2012-ben azzal a céllal kezdte meg a működését, hogy a meghitt pillanatokat megfogható emlékek formájába öntse.

 

Tóth László

Tóth László
fényképész – cégtulajdonos – Békéscsaba

1986-ban születtem Gyulán. Fotózással 2005-ben kezdtem megismerkedni, első lépéseimet ez irányba egyik jó barátom bridge fényképezőgépével tettem. Annyira megtetszett, hogy két évvel később úgy gondoltam ez az, amivel foglalkozni szeretnék, ezért tanulmányaimat fényképész szakon folytattam, amit sikeresen el is végeztem. 2013-ban nagy lépésre határoztam el magam, úgy döntöttem céget alapítok Paulik Gergő barátommal, és mindent, amit csak lehet és felkérés érkezik rá, azt igyekszünk a legjobb tudásunk és kreativitásunk szerint megörökíteni. Azóta is folyamatosan képezzük magunkat, és próbálunk lépést tartani a rohanó világgal.

Paulik Gergő

Paulik Gergő
fotós – Budapest

1983-ban születtem Békéscsabán. A fotózás 1999-ben ragadott magával, amikor az akkori iskolám digitális fényképezőjét nyári szünetre haza vihettem. Áttörést egy családi esküvő hozott, ahol mint családtag fotóztam. Szinte azonnal beleszerettem ebbe a műfajba. 2009 óta fotózok esküvőket, képeimen keresztül igyekszem visszaadni az érzelmeket, a boldogságot, az összetartozást és a vidám hangulatot. Emellett minden mást is nagyon szívesen fotózok, legyen az jegyespár, baba, gyermek, család, vagy akár egy céges rendezvény. 2007 év elejétől több mint 8 éven át a békéscsabai Media Markt fotó osztályán dolgoztam, majd 2015 nyarán úgy hozta a sors, hogy Budapestre költöztem, a Media Markt webáruházának termékfotósaként kezdtem dolgozni, most pedig szoftverfejlesztéssel foglalkozom.REFERENCIÁK – avagy nekik fotóztunk már:

Hilti Hungária Kft. / partnertalálkozók, továbbképzések, céges levelezéshez igazolványképek /
Európa Conference Kft. / mentőállomás átadó Békéscsabán és Mezőberényben /
Hydelight Event and Communication Kft. / rendezvények fotózása /
Colosseum Férfidivat / termékfotók, katalógus fotózás /
Eötvös Cirkusz / előadás és marketingtfotók /
Csaba Rádió / kitelepülések, rendezvények /
Media Markt / vezetői meeting, partnertalálkozó /
InfoMagazin (InfoBékéscsaba) / címlaplány fotózás /
Adrenalin RoadShow Live / rendezvények fotózása /