"...egy fotó, milliónyi emlék..."

Jegyes fotózás (e-session)

Az angolszász engagement session elnevezésből ered, eljegyzési képeket jelent, az esküvőtöket megelőzően készülő sorozat Rólatok, rendszerint hétköznapi, vagy egy kicsit elegánsabb öltözetben. Ez a fotózás több szempontból is jó lehet, egyrészt egy kicsit megismerjük egymást, és az esküvői fotózás alkalmával már oldottabb hangulatban tudunk együtt dolgozni, másrészt pedig lesz emléketek még a házasságkötésetek előtti időről is, amit megmutathattok a családnak, de akár slideshow formájában levetíthettek a lakodalomban is. Ha eljegyzéseteket a családdal együtt ünneplitek, akkor ez egy remek alkalom arra, hogy készüljön pár jó fotó Rólatok, és a Családotokról.

Esküvői fotózás

Teljes esküvői fotózást vállalunk akár már az ébredésetektől kezdődően, a sminkesnél és a fodrásznál is jelen lehetünk, a kikérés és szertartások legszebb pillanatait is megörökítjük, majd akár a lakodalom végéig is rendelkezésetekre állhatunk. Részletekért kérjük tekintsétek meg az esküvői fotózás oldalunkat, ahol minden részletre kitérünk.

Kismama és újszülött fotózás

 

A csöppség már akkor is megérdemli hogy lefotózzák, mikor még az anyuka pocakjában van. Lehetőség van ugyanazon a helyszínen akár már az első hónaptól kezdve rendszeresen fotózni a pocak növekedését is, de az igazán szép képek 3-4 héttel a baba születése előtt készülnek, mikor már a pocak alaposan kikerekedett, a kismama arca kisimult, szemei pedig csillognak a boldogságtól.

Az újszülött gyermekről készül talán a legtöbb mobiltelefonos fénykép. Egyrészt mert nem szalad el, másrészt pedig a szülők boldogsága ilyenkor határtalan, és minden percet meg szeretnének örökíteni. De itt vagyunk mi! Ahhoz, hogy igazán esztétikus, magas minőségű fotók, igazi maradandó emlékek készüljenek, érdemes ezen képek elkészítését szakemberre bízni, aki a fényekkel kiemeli a csöppség vonalait, apró kis hurkáit, jellegzetességeit.

Gyermek portré

Ha Te is szeretnél gyermeke(i)dről pár igazán jó fotót, akkor jó helyen jársz. Lehetőség van stúdióban is fotózni, de a parkot, játszóteret is igénybe vehetjük, hogy még oldottabb hangulatban készülhessenek a képek.

Családi képek, családi rendezvények

Hozzuk össze a családot! Sajnos a családról egyben nagyon ritkán készülnek fotók, hol anya, hol pedig apa marad le róluk, mert valakinek készítenie is kell a képet. Gyertek el hozzánk, vagy mi megyünk hozzátok és elkészítjük azokat a fotókat, amiken mindannyian rajta lesztek, de hívjátok bártan a nagypapát, nagymamát, egy ilyen fotózáson szívesen látjuk Őket is.

Vállaljuk születésnapi zsúrok, legény- és leánybúcsúk, szalagavató, ballagás, de bármilyen más családi események fotózását.

Portré


Nem szükséges valakinek modellnek lennie ahhoz, hogy róla is készülhessenek szép képek! Akár csak egy új profilképet szeretél a facebookra, vagy egy pár szép emléket, mi szívesen elkészítjük! Fotózás alkalmával megkeressük az igazi szépségedet, egyediségedet, és arra fektetjük a hangsúlyt, hogy kihozzuk belőled a maximumot.

Divat


Egy sorozat Rólad, mely az aktuális trendeknek megfelelően, hangulatos megvilágításban, divatos színvilágban, kedvenc ruháidban mutat be Téged. Szabad téren és műteremben egyaránt készülhetnek ilyen képek.

Glamour

Jelentése: varázslatos szépség, ragyogás, olyan fényképészeti műfaj, amelynek célja a modell szépségének kiemelt ábrázolása, melynek elengedhetetlen kellékei a smink, a frizura, a gondosan kiválasztott fehérnemű és ruha, és a megfelelő fények. Ha párodat szeretnéd újra elcsábítani ez egy remek ajándék lehet, de ha csak kíváncsi vagy, hogy belőled mit lehet kihozni, akkor is bátran ajánljuk ezt a fajta fotózást.

Céges rendezvények

Vállaljuk továbbá bármilyen céges rendezvény – meeting, konferencia, partnertalálkozó, dolgozói vacsora, állófogadás – professzionális minőségű fotózását. A képeket a rendezvényt követően rövid határidővel adjuk át.

Szolgáltatási területünk első sorban Békés megye, Békéscsaba, Békés, Gyula, Vésztő, Mezőberény, Gyomaendrőd, Kondoros, Csorvás, Szarvas, Orosháza, Medgyesegyháza, Elek, Szeged, Hódmezővásárhely, Szentes, Kecskemét, Szolnok, Mezőtúr, Füzesgyarmat valamint Budapest, de az ország egész területére szívesen megyünk.