"...egy fotó, milliónyi emlék..."

Szolgáltatási területünk első sorban Békés megye, Békéscsaba, Békés, Gyula, Vésztő, Mezőberény, Gyomaendrőd, Kondoros, Csorvás, Szarvas, Orosháza, Medgyesegyháza, Elek, Szeged, Hódmezővásárhely, Szentes, Kecskemét, Szolnok, Mezőtúr, Füzesgyarmat valamint Budapest, de az ország egész területére szívesen megyünk.

Jegyes fotózás (e-session)

Az angolszász engagement session elnevezésből ered, eljegyzési képeket jelent, az esküvőtöket megelőzően készülő sorozat Rólatok, rendszerint hétköznapi, vagy egy kicsit elegánsabb öltözetben. Ez a fotózás több szempontból is jó lehet, egyrészt egy kicsit megismerjük egymást, és az esküvői fotózás alkalmával már oldottabb hangulatban tudunk együtt dolgozni, másrészt pedig lesz emléketek még a házasságkötésetek előtti időről is, amit megmutathattok a családnak, de akár slideshow formájában levetíthettek a lakodalomban is. Ha eljegyzéseteket a családdal együtt ünneplitek, akkor ez egy remek alkalom arra, hogy készüljön pár jó fotó Rólatok, és a Családotokról.

Esküvői fotózás

Teljes esküvői fotózást vállalunk akár már az ébredésetektől kezdődően, a sminkesnél és a fodrásznál is jelen lehetünk, a kikérés és szertartások legszebb pillanatait is megörökítjük, majd akár a lakodalom végéig is rendelkezésetekre állhatunk. Részletekért kérjük tekintsétek meg az esküvői fotózás oldalunkat, ahol minden részletre kitérünk.

Kismama fotózás

A csöppség már akkor is megérdemli hogy lefotózzák, mikor még az anyuka pocakjában van. Lehetőség van ugyanazon a helyszínen akár már az első hónaptól kezdve rendszeresen fotózni a pocak növekedését is, de az igazán szép képek 3-4 héttel a baba születése előtt készülnek, mikor már a pocak alaposan kikerekedett, a kismama arca kisimult, szemei pedig csillognak a boldogságtól.

Újszülött fotózása

Az újszülött gyermekről készül talán a legtöbb mobiltelefonos fénykép. Egyrészt mert nem szalad el, másrészt pedig a szülők boldogsága ilyenkor határtalan, és minden percet meg szeretnének örökíteni. De itt vagyunk mi! Ahhoz, hogy igazán esztétikus, magas minőségű fotók, igazi maradandó emlékek készüljenek, érdemes ezen képek elkészítését szakemberre bízni, aki a fényekkel kiemeli a csöppség vonalait, apró kis hurkáit, jellegzetességeit.

Gyermek portré

Ha Te is szeretnél gyermeke(i)dről pár igazán jó fotót, akkor jó helyen jársz. Lehetőség van stúdióban is fotózni, de a parkot, játszóteret is igénybe vehetjük, hogy még oldottabb hangulatban készülhessenek a képek.

Családi képek

Hozzuk össze a családot! Sajnos a családról egyben nagyon ritkán készülnek fotók, hol anya, hol pedig apa marad le róluk, mert valakinek készítenie is kell a képet. Gyertek el hozzánk, vagy mi megyünk hozzátok és elkészítjük azokat a fotókat, amiken mindannyian rajta lesztek, de hívjátok bártan a nagypapát, nagymamát, egy ilyen fotózáson szívesen látjuk Őket is.

Családi események, rendezvények

Vállaljuk születésnapi zsúrok, legény- és leánybúcsúk, szalagavató, ballagás, de bármilyen más családi események fotózását.

Portré


Nem szükséges valakinek modellnek lennie ahhoz, hogy róla is készülhessenek szép képek! Akár csak egy új profilképet szeretél a facebookra, vagy egy pár szép emléket, mi szívesen elkészítjük! Fotózás alkalmával megkeressük az igazi szépségedet, egyediségedet, és arra fektetjük a hangsúlyt, hogy kihozzuk belőled a maximumot.

Divat


Egy sorozat Rólad, mely az aktuális trendeknek megfelelően, hangulatos megvilágításban, divatos színvilágban, kedvenc ruháidban mutat be Téged. Szabad téren és műteremben egyaránt készülhetnek ilyen képek.

Glamour

Jelentése: varázslatos szépség, ragyogás, olyan fényképészeti műfaj, amelynek célja a modell szépségének kiemelt ábrázolása, melynek elengedhetetlen kellékei a smink, a frizura, a gondosan kiválasztott fehérnemű és ruha, és a megfelelő fények. Ha párodat szeretnéd újra elcsábítani ez egy remek ajándék lehet, de ha csak kíváncsi vagy, hogy belőled mit lehet kihozni, akkor is bátran ajánljuk ezt a fajta fotózást.

Boudoir

A boudoir francia eredetű megnevezés, jelentése: női hálószoba, őltöző, szalon, olyan helyiség, ahol a hölgyek öltözködtek, szépítkeztek, és lenge öltözetben fogadhatták azon látogatóikat, akikkel közelebbi kapcsolatban álltak, főként olyan hölgyeket, akikkel titkaikat is megosztották. Elegáns, letisztult környezetben, akár egy hotelszobában történő fotózás, ahol a hölgyek nőiességét, és bájait hangsúlyozzuk ki. A fotózás előtt javasolt fodrász és sminkes meglátogatása, a fotózásra pedig feltétlen hozd magaddal a legszexisebb fehérneműidet, fűződet, harisnyádat a hozzá tartozó harisnyakötővel, akár egy hosszan sliccelt ruhát, vagy szoknyát, vagy egy mélyen dekoltált, esetleg hát nélküli ruhát, mindenképp törekedj arra, hogy ne a hétköznapi viselet legyen rajtad. A fotózás célja lehet nőiességed megismerése, önbizalmad növelése, egy emlék arról, hogyan néztél ki a húszas, harmincas éveidben, de akár párodnak is készülhet egyszerű ajándékként, hogy lássa, az Ő párja egy igazi dögös csaj. Ez a fotózás megelőzheti akár titokban az esküvőtöket is, ahol az esküvői fehérneműdben, fátyladdal készítünk egy sorozatot, mellyel meglepheted vőlegényedet is.

Akt

Számtalan okból vetődhet fel az igény félakt / akt fotók készítésére, van aki önbizalmának növelése miatt, van aki párjának szeretne kedveskedni vele, és van aki egyszerűen csak kíváncsiságból vág bele. A cél ugyanaz: változatos fényekkel, izgalmas pózokkal, a test íveinek, és szépségének sejtelmes, de hangsúlyos megörökítése, miközben felszínre hozzuk azt ami legbelül van.

Céges rendezvények

Vállaljuk továbbá bármilyen céges rendezvény – meeting, konferencia, partnertalálkozó, dolgozói vacsora, állófogadás – professzionális minőségű fotózását. A képeket a rendezvényt követően rövid határidővel adjuk át.

Épület és enteriőr fotózása

Épületek homlokzatának és belső terének fotózását is bátran ránk bízhatja, gyönyörű éles és színekben gazdag képeket készítünk, az alap megvilágítást további fényekkel egészítjük ki az egyenetlenségek, és nagy árnyékok csökkentésére.

Tárgy és ételfotózás

Webáruházhoz, vagy egy étlaphoz is szükség lehet magas minőségű tárgyfotókra, melyek készülhetnek műteremben, homogén háttér előtt, vagy valós környezetükben, mi megfelelő megvilágítással igyekszünk kihozni belőle a maximumot.

Fotókönyv készítés


Megrendelőink kérésére saját, egyedi szerkesztésű fotókönyvet is készítünk. Ez a könyv nem nyomtatással, hanem hagyományos fotó eljárással, fényérzékeny, magas minőségű Fujifilm papírra, levilágított fotókból készül. Az elkészült lapokat háttal egymáshoz ragasztva, egy 180 fokban, síkban nyíló könyvet kapunk, ahol nincs törés a gerincnél, így a dupla oldalon akár 25×38 cm méretű fotó is elhelyezhető, úgy, hogy abból nem marad le. Az elérhető méretek összecsukott állapotban: 19 x 25 cm, 15 x 21 cm és 10 x 15 cm, a lapok száma minimum 5 és maximum 13 lehet, az oldalak száma értelemszerűen ennek a duplája. További részletekért tekintse meg FOTÓKÖNYV aloldalunkat!