Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat

A 2018. május 25-én életbe lépő az EU általános adatvédelmi rendelete (GDPR – General Data Protection Regulation) miatt itt hamarosan részletes adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozatunk lesz elérhető.

Tájékoztatjuk Kedves meglévő és leendő Ügyfeleinket, hogy az ajánlatkérő űrlapjaink kitöltésével, és (elektronikus) címeinkre küldött üzenetével önként hozzájárul adatai kezeléséhez.

Ajánlatkérő űrlapjaink elküldésekor tárolják a weboldal adatbázisában, valamint egy pédányban az info@digiartfoto.hu email címre a rendszer továbbítja számunkra. Az info@digiartfoto.hu címre küldött elektronikus leveleinket Google Mail fiókban tároljuk. Amennyiben szolgáltatás megrendelésre kerül, a megadott telefonszámo(kat) jelkóddal védett telefonunkban elmentjük, és ha dátum/időpont is egyeztetésre kerül, akkor Google Naptár-ban rögzítjük.

Az ügyfél kérésére haladéktalanul tájékoztatást adunk a rendszereinkben tárolt személyes adatairól, kérésére pedig haladéktalanul eltávolítjuk azokat minden helyről.

Felhívjuk Kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy a megrendelt szolgáltatás(ok) teljesítéséhez az esetek többségében szükségesek ezek az adatok, ezért teljesítésig kérjük ne vonják vissza a hozzájárulást adatkezelésről, mivel ebben az esetben képtelenek leszünk további egyeztetésekre a teljesítést megelőzően!

A weboldal adatbázisához az elektronikus levelekhez és naptárbejegyzésekhez hozzáférő, az adatvédelemért felelős személyek:
Tóth László / 5600 Békéscsaba, Egressy u. 2.
Paulik Gergő / 1094 Budapest, Tűzoltó utca 46. III/6.